terug naar indexpagina
  wie zijn wij WIE ZIJN WIJ
    --------------
  bezoek Phuket BEZOEK PHUKET
  accommodatie ACCOMMODATIE
  neem contact met ons op NEEM CONTACT MET ONS OP
    --------------
  PADI cursussen PADI CURSUSSEN
  dagtrips DAGTRIPS
  liveaboards LIVEABOARDS
    --------------
  visit Phuket PRIVATE BOAT CHARTER
    --------------
  bookingen BOEKINGEN
    --------------
  sitemap SITEMAP
  links LINKS
Click above for Reviews

 


Booking with Phuket Pro Dive & Sail Co., Ltd.


Stap 1: Vul het boekingsinformatie formulier in...

Om zeker te zijn dat er plaatsen beschikbaar zijn voor de duiktrip, cursus of tour van je keuze, vul alle gevraagde informatie in op het formulier dat je hier kunt krijgen.Ons een alternatief geven, zoals een andere aanvangsdatum of een andere boot is een goed idee. Je geeft gewoon je keuzes aan, en wij kunnen je dan vertellen wat beschikbaar is op je voorkeursdatum en eventueel wat beschikbaar is op je alternatieve datum.

Stap 2: Ons boekingsbeleid en hoe je kunt betalen.....

(1)Boekingsbeleid

Om de plaats(en) te reserveren verlangen wij een borg van 50% en volledige betaling 45 dagen voor de eerste dag van je cursus of voor vertrekdatum. Voor het charteren van een boot verlangen wij volledige betaling 60 dagen voor vertrek. Mochten wij het geld niet op tijd ontvangen hebben proberen wij contact met je op te nemen. Als dat niet lukt, zeggen wij de plaatsen die je hebt geboekt af of verkopen ze door. (Sommige live-aboards verlangen volledige betaling 60 dagen vooraf. Bij boeking geven wij dit duidelijk aan.)
Wij adviseren om een annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien een betaling 45 dagen voor vertrekdatum of startdatum van de cursus niet meer teruggegeven wordt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw ziekte of verandering van werkschema. Vanwege weersomstandigheden of vanwege politieke redenen, kunnen schema's worden aangepast, met name de live-aboards naar Birma (Mergui Archipel). Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk. Voor meer informatie, neem even contact met ons op.
(2)Betaling

1) Elektronische overboeking:zie hieronder onze bankinformatie

Bank Naam Kasikorn Bank Public Company Limited
Swift Code KASITHBK
Branch Tilok Center Phuket 399
Naam rekeninghouder Phuket Pro Dive & Sail Co., Ltd.
  399-2-52504-4
2) On-line Creditcard betaling:Wij accepteren alleen Visa(geen Master card/American Express).

Eindelijk kunt je via deze manier je betalingen aan ons verrichten! Het is veilig, eenvoudig en gemakkelijk. Deze methode van betaling wordt voor Phuket Pro Dive & Sail Co., Ltd. verzorgd door de Kasikorn Bank (voorheen de Thai Farmers Bank). Vanwege de Thaise bank- en electronisch betalingswet moet er een 3,85% toeslag worden toegevoegd aan het totaal bedrag van alle boekingen van excursies, cursussen en boottrips. Hier klikken klikken om naar de volgende stap te gaan!!

3) Non-line Creditcard betaling:Wij accepteren alleen Visa en Mastercard (gnee American Express).

Om creditcards te kunnen accepteren, verlangt onze bank(Kasikorn Bank) dat de klant een creditcard formulier invult, een kopie maakt van beide zijden van de creditcard, het formulier tekent en ons toefaxt met de kopie van de creditcard en een kopie van de fotopagina van je paspoort. Deze kopien moeten erg duidelijk zijn. Betaling per creditcard vind plaats in US Dollars of Thai Baht, afhankelijk van de op de website genoemde prijzen. Degene aan wie betaling plaatsvindt is Phuket Pro Dive & Sail Co., Ltd.
Als je het creditcard formulier niet uit kunt printen, stuur ons dan je faxnummer en wij faxen er een naar je door.Vanwege de Thaise bank- en electronisch betalingswet moet er een 3,85% toeslag worden toegevoegd aan het totaal bedrag van alle boekingen van excursies, cursussen en boottrips.
Zo gauw wij de betaling ontvangen hebben, sturen wij je een bevestiging per email, en als de boeking ver genoeg vooruit gedaan is, sturen wij je de creditcard slip per post toe. Anders krijg je dit hier bij ons.
letop: Wij hebben recentelijk gemerkt dat sommige creditcard maatschappijen (met name uit de US) kosten in rekening brengen voor betalingen in het buitenland. Mocht dit het geval zijn, dan accepteren wij geen verantwoordelijkheid voor de extra kosten van bank of creditcard maatschappij.

Terug naar begin

Stap 3: extra informatie.....

Similan & Surin eilanden nationale parken live-aboards
De kosten voor de Similan & Surin eilanden nationale parken bedragen 400 Baht per persoon voor de entree, plus 200 Baht per persoon per dag. Dus een vierdaagse trip naar een van de parken kost 1.600 Baht entreegeld. Dit kan in Thaise Baht op de boot aan de park ambtenaren worden betaald. Dit is een extra heffing van de Thaise regering sinds 15 november 2001.
Verzekering voor DCI en andere onverwachte noodtoestanden
Wij raden je ten hoogste aan een verzekering af te sluiten voor behandelingen die aardig in de papieren kunnen lopen. Meer details vindt je hier:DAN (Divers Alert Network).
Andere trips, tours en hotels
Wij willen je graag helpen met hotelaanbevelingen en -reserveringen of om andere activiteiten dan duiken te plannen. Golfen, diepzeevissen, een avonturentocht of een olifantentrek zijn enkele van de extra activiteiten die wij aanbieden om je vakantie leuk te maken. Als je transport vaanf het vliegveld door ons wilt laten regelen, laat ons dan je vluchtnummer, aankomstdatum en -tijd weten. Wij zorgen dan dat er iemand op je staat te wachten op het vliegveld, net buiten de entree van de terminal, met een bord met je naam erop.


PHUKET PRO DIVE & SAIL CO., LTD.
AWARD WINNING INSTRUCTION
hotline : (+66) 081-891 9276